top of page

Huwelijksprijzen

Omdat een huwelijksreportage meestal maatwerk is, is het moeilijk om hier onmiddellijk een correcte prijs op te kleven. De pakketten hieronder dienen als leidraad voor verschillende opties. In principe wordt één van deze pakketten als uitgangspunt gekozen bij de boeking, en worden dan eventueel later, eens de dagplanning bekend is, uren toegevoegd om de reportage af te stemmen op jullie huwelijk. Elk huwelijk is immers uniek, en meestal hebben jullie nog geen volledig zicht op de dagplanning wanneer de huwelijksfotograaf wordt vastgelegd. Samen komen we er wel uit! 

Pre-Weddingshoot

Anker 1
F&S-17.jpg

Always

 • 1 uur fotograferen op locatie

 • 5 geslaagde foto's digitaal aangeleverd in hoge resolutie

 • Professionele nabewerking

 • Professionele online fotogalerij

€ 195

Verloving

Forever

 • 1 uur fotograferen op locatie

 • Alle geslaagde foto's aangeleverd in hoge resolutie

 • Professionele nabewerking

 • Professionele online fotogalerij

€ 345

Huwelijkspakketten

Anker 2
F&N-11.jpg

Dream

 • 4 uur fotograferen

 • Alle geslaagde foto's digitaal aangeleverd in hoge resolutie

 • Professionele nabewerking

 • Professionele online galerij

 • Kennismakingsgesprek

€ 650

Huwelijk

Live

 • 8 uur fotograferen

 • Alle geslaagde foto's digitaal aangeleverd in hoge resolutie

 • Gepersonaliseerde USB-stick + opbergdoosje

 • Professionele nabewerking

 • Professionele online fotogalerij

 • Kennismakingsgesprek

€ 1095

Huwelijk

Remember

 • 12 uur fotograferen

 • Alle geslaagde foto's aangeleverd in hoge resolutie

 • Gepersonaliseerde USB-stick + opbergdoosje + 40 fotoafdrukken 10x15cm

 • Professionele nabewerking

 • Standaard album 20x20cm, 40 bladzijden

 • Professionele online fotogalerij

 • Kennismakingsgesprek

€ 1595

Glenn%20%26%20Sofie_edited.jpg

All-in

 • 12 uur fotograferen

 • Alle geslaagde foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie

 • Gepersonaliseerde USB-stick + opbergdoosje + 40 fotoafdrukken 10x15cm

 • Professionele nabewerking

 • Standaard album 30x30cm, 40 bladzijden

 • 2 parent albums 20x20cm, 40 bladzijden

 • Pre-weddingshoot op locatie

 • 50 uitnodigingen, 10x15cm, standaardkaart

 • 50 bedankkaartjes, 10x15cm, standaardkaart

 • Professionele online fotogalerij

 • Kennismakingsgesprek

€ 1995

First contact

Jullie zijn verloofd, proficiat! Nu begint de zoektocht naar een fotograaf. Jullie zijn op het juiste adres! Een offerteaanvraag later hebben jullie van mij een eerste antwoord. Zo snel kan het gaan!

We come in peace

Mails sturen, ok, allemaal goed en wel, maar wat nu?

Om het ijs te breken en een iets persoonlijkere relatie op te bouwen, organiseer ik steeds een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen en is de digitale barrière verdwenen.

Ik weet uit ervaring dat een huwelijksfeest organiseren gepaard gaat met heel wat stress en bijkomstigheden. Daarom geef ik steeds deze goede raad: Doe wat je zelf wilt, maak je eigen beslissingen, laat je niets opdringen en heb nergens spijt van. 

Het is belangrijk dat het klikt, dat moet ook wel, want ik loop je de hele dag achterna. Sommigen ervaren dit als irritant, anderen hebben niets liever. 

We overlopen alle mogelijkheden, jullie persoonlijke wensen en bekijken vooral wat jullie verwachtingen zijn. Misschien ben ik niet de juiste fotograaf voor jullie huwelijk? Is mijn stijl of nabewerking wel wat jullie zoeken? Klikt het tussen ons? Kortom, dit is het moment om te bepalen of ik de geschikte fotograaf ben om jullie mooiste dag te fotograferen. 

Rompslomp

Na het kennismakingsgesprek krijgen jullie van mij een contract. Jullie sturen me het contract getekend terug en betalen een voorschot van 25%. Pas hierna wordt de boeking vastgelegd. Klinkt allemaal nogal zakelijk, maar helaas noodzakelijk. Goed, even door de zure appel heen bijten en we gaan van start!

Huwelijkspuzzel

Jullie bezorgen me uiterlijk 14 dagen vóór aanvang van het huwelijk een dagplanning (uur, locatie, adres, bijzondere gebeurtenissen) zodat ik me kan voorbereiden. Ik probeer steeds al eens op de locaties te gaan kijken, indien ik hier nog nooit geweest ben. Dit is natuurlijk enkel mogelijk als ik hier voldoende tijd voor gekregen heb. Dus hoe sneller jullie mij alles door sturen, hoe beter ik me kan voorbereiden! :-) 

Het kan steeds gebeuren dat er last-minute een verandering is in de dagplanning. Geen probleem, kan gebeuren! Breng me zo snel mogelijk op de hoogte en we kunnen zorgeloos beginnen aan jullie dag. Intussen bombarderen jullie me gerust met alle vragen via Facebook, mail, Whatsapp, enz.!

Today is the day

Jullie huwelijksdag! Jullie lopen over van de zenuwen. Geen zorgen! Ik volg jullie de hele dag, zoals afgesproken, zodat jullie zorgeloos kunnen genietenDit keer op een erg persoonlijk niveau, want ik zal jullie zien huilen, lachen en misschien zelfs boos worden wanneer je die stropdas maar niet geknoopt krijgt of wanneer die zatte nonkel het te bont maakt tijdens het dansfeest. Maar samen zorgen we voor een onvergetelijke dag. De hele dag door mogen jullie me de meest gekke dingen vragen. Ik fotografeer sowieso in een spontane reportagestijl, zodat jullie zich amper zorgen over mij moeten maken! Verder hou ik er van om me te mengen in het bonte gezelschap op een huwelijk en zal ook regelmatig een praatje slaan met de aanwezigen om een band te ontwikkelen. Ik ben immers een "indringer" en zo kan ik de afstand wat verkleinen. Hierdoor zal men sneller geneigd zijn om op een spontane manier te poseren, me vragen te stellen en is het voor mij makkelijker lachende gezichten (beter) in beeld te krijgen.

Ik ben ca. 15 minuten voor het afgesproken uur op de afgesproken startlocatie en blijf zolang we afgesproken hebben. Willen jullie me alsnog langer laten blijven, geen probleem! Dat is perfect mogelijk (zie opties)! 

Eeeen goan!

Flinke kater

Ziezo, jullie huwelijk was een ongelooflijk topfeest! Terwijl jullie uitkateren, zit ik met mijn slaapkop zo goed als zeker achter mijn computer om reeds de nodige back-ups van de onbewerkte bestanden te maken.

Hierna volgt een eerste ruwe selectie van bruikbare beelden, waarbij ik nauwkeurig kijk naar algemene compositie en emotie. Hierna selecteer ik nog eens op technische aspecten, zoals de scherpte en belichting van een foto. 

Iedere foto die na deze selectie overblijft, wordt individueel en professioneel bewerkt in mijn eigen stijl, zonder te overdrijven met extreme kleuren of overbewerking. 

Bij wijze van sneak peek, krijgen jullie van mij al een kleine selectie van ca. 25 foto's in lage resolutie met watermerk. Deze foto's krijgen jullie te zien via een tijdelijke galerij. Na goedkeuring over de voorlopige nabewerking, ga ik verder met bewerken. 

Astemblieft

Nadat alle foto's bewerkt zijn, laat ik mijn computer goed opwarmen voor de massa-export in hoge resolutie.  

Alle foto's komen in een professionele online galerij. De foto's worden hierbij onderverdeeld in dagsegmenten (bv. voorbereiding bruid, openingsdans, enz.) om een duidelijker overzicht te bewaren.

Hierna krijgen jullie van mij de eindfactuur. Na betaling van het totale bedrag, krijgen jullie per mail een persoonlijke link naar deze galerij. Vanuit deze galerij hebben jullie verschillende opties: alle foto's in 1x of afzonderlijk downloaden; selecties maken voor een huwelijksalbum en direct bestellen; losse fotoprints op verschillende formaten bestellen, enz. De keuze is geheel aan jullie! 

De juiste keuze maken

Om een mooi verhaal van jullie huwelijksdag te kunnen brengen, begin ik gewoonlijk te fotograferen van bij de voorbereiding of naar het einde van de voorbereiding toe, wat jullie wat tijd geeft om te wennen aan de camera en dus sowieso gegarandeerd mooiere en spontanere foto’s oplevert.

Het pakket “Dream” start vanaf 4u huwelijksfotografie en is ideaal indien jullie slechts een bepaald deel van de dag in beeld wensen of indien jullie een “kortere” huwelijksdag hebben. Dit wordt meestal gekozen om bv. de huwelijksceremonie, familiefoto's en de portretten te overbruggen. Het is natuurlijk steeds mogelijk om extra uren en/of een huwelijksalbum toe te voegen volgens jullie wensen.

Met het pakket “Live” volg ik jullie gedurende 8u, wat perfect is voor de voorbereiding van de bruid, de aankomst van de bruidegom (first look), de huwelijksceremonie, familiefoto's, portretten van het kersverse echtpaar en de receptie. Het is natuurlijk steeds mogelijk om extra uren en/of een huwelijksalbum toe te voegen volgens jullie wensen.

Het pakket "Remember" is voor een complete reportage van een volledige dag. De belangrijkste momenten worden hierbij gedurende 12u in beeld gebracht, vanaf de voorbereiding tot en met de openingsdans, afhankelijk van hoe jullie dag precies ingedeeld zal worden. Sfeerfoto's van het dansfeest kunnen zeker ook, reken hierbij toch op een uur om een goed beeld te geven van de algemene sfeer. Duurt jullie huwelijksdag langer dan 12u, dan is het uiteraard mogelijk om extra uren toe te voegen.

De naam van het pakket "All-in" zegt het al zelf. Dit pakket is een uitbreiding van het pakket "Remember", maar dan met heel wat leuke extraatjes. Inclusief zit een romantische pre-weddingshoot op locatie, 2 parent albums als ideaal geschenk voor de ouders, 50 uitnodigingen en 50 bedankkaartjes.

Indien jullie voor een van deze pakketten kiezen, ben ik er in elk geval bij op alle bijzondere momenten zodat ik een mooi verhaal van jullie dag kan maken en jullie later steeds opnieuw de sfeer en emoties kunnen herbeleven.

Jullie ding niet gevonden binnen mijn pakketten? Geen nood, ik werk ook volledig op jullie maat en budget! Vraag me naar de mogelijkheden en we maken er samen iets mooi van! 

bottom of page